NL

Union Special BeneluxUK  NL

Couvreur is opgestart in 1982 als vertegenwoordiger van het wereldmerk Union Special.
Onze focus ging al snel van de confectiemachines naar de zaksluitmachines en de machines om de zakken te maken. Waarin wij ons sinds dan zijn gaan specialiseren.
Na overname van Union Special Brussel in 2003 zijn wij trots de exclusieve verdeler te zijn voor de Benelux, sinds 2005 voor Marokko en sinds 2015 ook Ierland en Libanon. Sinds 2008 begeleiden wij u ook naar eventuele automatisatie met ons gepatenteerd spreidingssysteem Couvreur/AUT. Bij dit systeem dat bij ons ontwikkeld werd kan personeel uitgespaard worden alsook de productie opgedreven worden.
Bij ons kan u terecht voor zowel de aankoop van alle type machines Union Special, alsook alle onderdelen van Union Special waar wij een uitstekende service na verkoop en begeleiding kunnen garanderen.
Met ons team van techniekers met jarenlange ervaring kan u steeds zeker zijn van een spoedige interventie wat ook onze trots en referentie is.
Vandaag hebben wij dan ook een uitgebreid klantenbestand in de havensector, petrochemische sector, suikerraffinaderijen, veevoederbedrijven, bloemmolens in zowel Europa als erbuiten.

In Archive